Airbnb property manager

Transparent management

In-Person Meet and Greet Service

Professional Cleaning Service

Superhost

Vi er en seriøs tilbyder i markedet, og leverer kvalitet i alle ledd. Med oss kan du være helt trygg på at din bolig er delikat og fullstendig klargjort for neste gjest. 

Drift av Airbnb 

Vi forstår behovene til både Airbnb-gjester og Airbnb-verter, og kan drifte ditt Airbnb-tilbud delvis eller fullt ut.  

Vårt team står klar til å gjøre din Airbnb-eiendom til et lønnsomt, vellykket og bekymringsfritt tilbud for deg og dine gjester. Spesielt om du bor utenlands kan det være en fordel å sette bort alt tilknyttet utleie av ditt private hjem. La oss ta oss av booking, renhold før og etter utleie, og alle rutiner ved overlevering av nøkler og fakturering av overnatting. 

Vi kan møte opp og gi hver enkelt gjest en varm mottakelse., der vi opplyser om relevant informasjon som leietid og -pris, nødnummer, førstehjelpsutstyr i tillegg til merking av brann- og rømningsveier. Om ønskelig kan vi også lage et kart hvor boligen din er markert, med informasjon om nærområdets butikker, kollektivtilbud og eventuelle severdigheter.  

airbnb service i Oslo

Airbnb vask av utleieboliger

Airbnb-utleie er en voksende virksomhet. Mange benytter seg av denne flotte muligheten til å tjene ekstra penger på en enkel måte. Dersom du vurderer å leie ut din eiendom og ikke ønsker å håndtere rengjøring, utvask selv, bør du snakke med oss ​​i dag om Airbnb-rengjøringstjenester. Uavhengig av om du leier ut et helt hus eller din lille byleilighet, så tar vi ansvar for rengjøringen når du inviterer andre til å benytte seg av ditt private hjem. 

Vi er en seriøs tilbyder i markedet, og leverer kvalitet i alle ledd. Med oss kan du være helt trygg på at din bolig er delikat og fullstendig klargjort for neste gjest. Vi tar alt fra full drift av ditt Airbnb tilbud, eller kun vask om du bor der selv.  

Hos oss står pålitelighet og punktlighet i fokus, og vi tilbyr de spesielle tilpasningene som gir deg en problemfri Airbnb drift. Vi leverer vask i forkant av utleie og utvask etter endt utleieperiode. Leier du ut hjemmet ditt med alle dets fasiliteter ønsker vi å hjelpe deg med rengjøring av gulv og overflater, bad, kjøkken med servise og utstyr. Eventuelt tar vi oss også av ildsted, sengeskift og vindusvask o.l. La oss ta en prat så tilpasser vi oss med letthet dine ulike behov.