Drift av vandrerhjem/hostel og mindre hotel

Exponorways tjeneste handler om å yte det aller beste, tilpasset våre kunders behov. Vi har lang erfaring innen turisme, resepsjon, renhold og kantine, og har vektlagt kundebehandling med fokus på å skape gode opplevelser og høy kundetilfredshet. 

 

Vandrerhjem og små hostel gir en perfekt base for ferien uavhengig av om det gjelder rolig byvandring, havfiske eller spektakulære toppturer. Vi har lang erfaring med drift av vandrerhjem/hostels og mindre hotell, og kan ta ansvar for deler av driften eller hele driften. 

Overnattingstilbud som dette er både sosialt og rimelig med både enkeltrom og flermannsrom, og vi har lang erfaring i å sørge for en uformell og personlig overnattingsform som passer både grupper, enkeltpersoner og familier på tur. Vi kan stå for den daglige driften med alt fra resepsjon med inn-utsjekk, vask, regnskap, personalledelse og hensyn innen helse og miljø. Hvis ønskelig tar vi også ansvar for bevertning med både kokk og servitør, inkludert innkjøp, mat og bordbestilling. 

Vi kan ta oss av felles fasiliteter som oppholdsrom, tv-stue, gjestekjøkken, bar eller lounge. Inngår også tilbud om vaskerom/vaskeri, aircondition, låsbare skap, gratis WIFI så tar vi også ansvar for dette. Vi kan også ha oppsyn med utendørsarealer, lekeplassen eller eventuelle parkeringstilbud. 

Vi tar også på oss full drift av små hotell. La oss ta en prat og kartlegge ditt behov, så utvikler vi en driftsmodell tilpasset dine behov.  

kundetilfredshet

Kundebehandling med fokus på å skape gode opplevelser og høy kundetilfredshet

Kvaliteten

Lytte til gjestenes forslag til forbedringer for å kontinuerlig heve kvaliteten

Sunn økonomisk drift

Varebestilling, budsjett, økonomi, enklere regnskapsoppgaver og lønnskjøring

Avtaler

Oppfølging av leverandører og reforhandling av avtaler for å bedre vilkårene

Samarbeid

Samarbeid og samkjøring av kampanjer med kjedens andre samarbeidspartnere

Bookingsystem

Erfaren brukere av HotSoft og ulike bookingsystem, samt webdesign

Drift av Airbnb

vask av utleieboliger

Renhold

Personalrestauranter/
Kantinedrift

Posthåndtering