Three Pillars of Service

Quality
cost
Timely

 

Skalerbare konsepter tilpasset kundens behov

Kantinen er arbeidsplassens sosiale møtepunkt, der man senker skuldrene og får litt etterlengtet påfyll av både mat og den viktige småpraten med kolleger. Det er viktig å skape gode rammer for lunsjen, og vi har et ønske om å bidra til matglede og smakfulle opplevelser gjennom næringsrike matvarer og en brukervennlig og tiltalende presentasjon. 

 
Vi skreddersyr kantinetjenester etter behov og fasiliteter.

Vi drifter kantiner for små og middels store bedrifter, og har bred erfaring fra kantineløsninger bestående av sunn og næringsrik mat. Alt etter ditt behov kan vi legge oss i luksussegmentet eller tilpasse oss et lavere prisnivå med en billig og økonomisk servering. Ta uforpliktende kontakt for nærmere detaljer, så utarbeider vi et helhetlig system for deg og din bedrift. 

I en travel hverdag representerer lunsjen et viktig avbrekk, og vi kan tan ta ansvar for kantine og personalmat bestående av varm/kaldretter, buffeter og fersk opplegging på fat. Vi kan også sette sammen en meny med fokus på bærekraftig drift, med vekt på råvarer fra lokale leverandører. Ved behov sørger vi også for et mattilbud tilpasset veganere, allergikere og ulike former for matintoleranse. 
 
Vi tar også ansvar for renhold, og personalansvar med kvalifikasjoner på kjøkkenpersonell og kokker