Vår filosofi og vårt tilbud 

Exponorways tjeneste handler om å yte det aller beste, tilpasset våre kunders behov. Vi har lang erfaring innen turisme, resepsjon, renhold og kantine, og har vektlagt kundebehandling med fokus på å skape gode opplevelser og høy kundetilfredshet. 

Vi påtar oss drift av Airbnb, vandrerhjem/hostels og små hotell. I tillegg til rengjøring tilbyr vi også tilleggstjenester som post- og pakkehåndtering og drift av kantine. Vårt helhetlige tilbudsspekter gir oss et stort fortrinn i forhold til våre konkurrenter. 

Vi setter våre kunder i forsetet, og skreddersyr våre tjenester basert på hver enkelt kundes behov. For å lykkes med det, har vi en stab med høyt kvalifisert ledelse og teamledere, og grundig og tilpasningsdyktig personell. Denne kvaliteten i alle ledd ønsker vi at skal gjenspeiles på alle våre ulike tjenesteoppdrag. 

Pålitelig og skalerbar tjeneste

Ting endrer seg raskt i dagens forretningsverden. Exponorway er en partner du kan stole på, og et selskap som med letthet tilpasser seg dine skiftende behov. Vi tilbyr til og med 24-timers service, som gir deg fleksibiliteten til å hente inn våre tjenester på kort varsel dersom plutselige behov skulle oppstå. 

Vi er svært tilpasningsdyktig, med stor smidighet ved uforutsette endringer, så ta bare kontakt så skreddersyr vi et opplegg tilpasset akkurat deg og din bedrift.  

 

 

Exponorway har bred erfaring med driftsansvar og leverandørkontakt på ledernivå. Her følger også lang erfaring med diverse bookingsystemer, varebestilling, kampanjer og bedriftsøkonomi.  Vi er et profesjonelt back-office med et uttrykt mål om alltid å levere kvalitet i henhold til den høye standard som kjennetegner vårt firma. 

Vi er en bedrift med personlig preg og tett kundekontakt. Exponorway har et personalansvar med fokus på grundig opplæring og tett oppfølgning, der den ansatte inngår i et trygt og vennlig arbeidsmiljø.  

Alle våre ansatte har jobbet i bransjen i lang tid, og har den erfaring som kreves for å kunne utføre en profesjonell jobb. Våre ansatte er service-innstilte og ønsker alltid å yte sitt beste for at kunden skal bli fornøyd og trygg på at vi leverer topp kvalitet!