Previous
Next

Welcome.

Drift av vandrerhjem/hostel og mindre hotell 

Vandrerhjem og små hostel gir en perfekt base for ferien uavhengig av om det gjelder rolig byvandring, havfiske eller spektakulære toppturer. Vi har lang erfaring med drift av vandrerhjem/hostels og mindre hotell, og kan ta ansvar for deler av driften eller hele driften. 

Overnattingstilbud som dette er både sosialt og rimelig med både enkeltrom og flermannsrom, og vi har lang erfaring i å sørge for en uformell og personlig overnattingsform som passer både grupper, enkeltpersoner og familier på tur. Vi kan stå for den daglige driften med alt fra resepsjon med inn-utsjekk, vask, regnskap, personalledelse og hensyn innen helse og miljø. Hvis ønskelig tar vi også ansvar for bevertning med både kokk og servitør, inkludert innkjøp, mat og bordbestilling. 

Vi kan ta oss av felles fasiliteter som oppholdsrom, tv-stue, gjestekjøkken, bar eller lounge. Inngår også tilbud om vaskerom/vaskeri, aircondition, låsbare skap, gratis WIFI så tar vi også ansvar for dette. Vi kan også ha oppsyn med utendørsarealer, lekeplassen eller eventuelle parkeringstilbud. 

Vi tar også på oss full drift av små hotell. La oss ta en prat og kartlegge ditt behov, så utvikler vi en driftsmodell tilpasset dine behov.  

Kantinedrift/personalrestauranter 

Kantinen er arbeidsplassens sosiale møtepunkt, der man senker skuldrene og får litt etterlengtet påfyll av både mat og den viktige småpraten med kolleger. Det er viktig å skape gode rammer for lunsjen, og vi har et ønske om å bidra til matglede og smakfulle opplevelser gjennom næringsrike matvarer og en brukervennlig og tiltalende presentasjon. 

Vi drifter kantiner for små og middels store bedrifter, og har bred erfaring fra kantineløsninger bestående av sunn og næringsrik mat. Alt etter ditt behov kan vi legge oss i luksussegmentet eller tilpasse oss et lavere prisnivå med en billig og økonomisk servering. Ta uforpliktende kontakt for nærmere detaljer, så utarbeider vi et helhetlig system for deg og din bedrift.  

I en travel hverdag representerer lunsjen et viktig avbrekk, og vi kan tan ta ansvar for kantine og personalmat bestående av varm/kaldretter, buffeter og fersk opplegging på fat. Vi kan også sette sammen en meny med fokus på bærekraftig drift, med vekt på råvarer fra lokale leverandører. Ved behov sørger vi også for et mattilbud tilpasset veganere, allergikere og ulike former for matintoleranse. 
Vi tar også ansvar for renhold, og personalansvar med kvalifikasjoner på kjøkkenpersonell og kokker 

Drift av Airbnb 

Vi forstår behovene til både Airbnb-gjester og Airbnb-verter, og kan drifte ditt Airbnb-tilbud delvis eller fullt ut.  

Vårt team står klar til å gjøre din Airbnb-eiendom til et lønnsomt, vellykket og bekymringsfritt tilbud for deg og dine gjester. Spesielt om du bor utenlands kan det være en fordel å sette bort alt tilknyttet utleie av ditt private hjem. La oss ta oss av booking, renhold før og etter utleie, og alle rutiner ved overlevering av nøkler og fakturering av overnatting. 

Vi kan møte opp og gi hver enkelt gjest en varm mottakelse., der vi opplyser om relevant informasjon som leietid og -pris, nødnummer, førstehjelpsutstyr i tillegg til merking av brann- og rømningsveier. Om ønskelig kan vi også lage et kart hvor boligen din er markert, med informasjon om nærområdets butikker, kollektivtilbud og eventuelle severdigheter.  

Posthåndtering 

Vi tilbyr håndtering av post og pakker, og ordner alle typer forsendelser til og fra din bedrift. Gjennom oss kan dine kunder forvente seg punktlighet og en skånsom behandling av alle forsendelser. 

Airbnb vask av utleieboliger 

Airbnb-utleie er en voksende virksomhet. Mange benytter seg av denne flotte muligheten til å tjene ekstra penger på en enkel måte. Dersom du vurderer å leie ut din eiendom og ikke ønsker å håndtere rengjøring, utvask selv, bør du snakke med oss ​​i dag om Airbnb-rengjøringstjenester. Uavhengig av om du leier ut et helt hus eller din lille byleilighet, så tar vi ansvar for rengjøringen når du inviterer andre til å benytte seg av ditt private hjem. 

Vi er en seriøs tilbyder i markedet, og leverer kvalitet i alle ledd. Med oss kan du være helt trygg på at din bolig er delikat og fullstendig klargjort for neste gjest. Vi tar alt fra full drift av ditt Airbnb tilbud, eller kun vask om du bor der selv.   

Hva inngår?  

Hos oss står pålitelighet og punktlighet i fokus, og vi tilbyr de spesielle tilpasningene som gir deg en problemfri Airbnb drift. Vi leverer vask i forkant av utleie og utvask etter endt utleieperiode. Leier du ut hjemmet ditt med alle dets fasiliteter ønsker vi å hjelpe deg med rengjøring av gulv og overflater, bad, kjøkken med servise og utstyr. Eventuelt tar vi oss også av ildsted, sengeskift og vindusvask o.l. La oss ta en prat så tilpasser vi oss med letthet dine ulike behov.  

Miljøvennlig renhold til konkurransedyktige priser

Exponorway er en kommersiell rengjøringstjeneste, og vi tilbyr alle former for rengjøring, daglig, ukentlig, månedlig eller engangs rengjøring. Vår faglig profil inkluderer kvalitetsbegreper som nøyaktighet, effektivitet og tilpasningsevne. Vi har stor kapasitet, og kan tilby renhold for bedrifter med et varierende antall brukere og et stort antall areal/kvm. 

Exponorway skreddersyr renholdsplan for din bedrift

Vi opererer med konkurransedyktige priser, og Exponorway garanterer deg et perfekt renhold. Vi gir fornøydgaranti for å sikre at hver enkelt kunde er 100% tilfreds. Skulle dere ikke være fornøyd med deres nåværende rengjøring, eller ønske ytterligere renholdspersonale til en ny eller eksisterende bedrift, kommer vi på gratis befaring for deretter å utarbeide en tilpasset rengjøringsløsning med utgangspunkt i deres spesifikke behov. 

Exponorway tilbyr: 

  • Bruk av miljøvennlige rengjøringsmidler 
  • Vi benytter anerkjente metoder som er skånsom mot overflater 
  • Konkurransedyktige priser 
  • Fornøydgaranti for å sikre hver kundes totale tilfredshet 
  • Hyppige inspeksjoner 
  • Personell som er profesjonelt opplært og 100 % forsikret